Tiszaparti Római Katolikus

Általános Iskola és Gimnázium

Get Adobe Flash player

Látogatóink

Ma 100

Tegnap 111

A héten 1075

A hónapban 717

Összesen 211338

13 vendég és 0 tag van jelen

 

 

 

2020. MÁRCIUS 18.

Tisztelt Szülők

 

A digitális távoktatás keretében iskolánk minden tanára a Google Classroom felületét használja a tananyag megosztására (ezen belül e-mail küldés is előfordulhat).

Az elmúlt napokban minden kolléga létre hozta a felületen a csoportjait. A csoportok létrejöttéről a tanulók meghívó e-mailt kaptak vagy osztálykóddal történt a tanulók meghívása email formájában. Kérjük, hogy ellenőrizzék, hogy gyermekük belépett-e az osztálycsoportokba!

A Google Classroom felületén keresztül kapják meg a gyerekek az anyagokat tantárgyanként abban a rendben, ami a honlapunkon is olvasható (KORONA VÍRUS JÁRVÁNY IDEJE ALATTI ÚJ MUNKAREND fül alatt dátum szerint).

A meghatározott beosztás egyben a beadandó feladatok határidejét is jelenti, pl. angolból vagy németből kedden feltett anyagok leadási határideje jövő hét kedd.

A kollégákat is kértük ennek a rendszernek a betartására és folyamatosan azon vagyunk, hogy ez így történjen.

A legnagyobb körültekintéssel igyekszünk megszervezni a digitális távoktatást mind a 12 évfolyam számára. A rendszer nekünk is új, ezért nekünk is lehetnek nehézségeink. A kollégákat is arra ösztönözzük, hogy gyerekekkel is legyenek türelmesek.

Jövő hétre biztosabban össze áll a rendszer.

Nagyon fontos az eredményes működés érdekében a szoros együttműködés szülő, gyerek és tanár között. Ehhez kérjük megértésüket és további támogatásukat.

Isten áldását kérjük mindannyiunkra ebben a nehéz helyzetben.

 

2020. MÁRCIUS 16. 

Tisztelt Szülők!

Március 17-től kezdve 11-12 óra között lehet elvinni az ebédet azoknak a tanulóknak, akik ezt tőlünk előre megrendelték.

A Szigony utcai kiskapunál a tonaterem felől lehet bejönni az iskolába.

 

A következő napi ebédet előző nap 10 óráig lehet lemondani!

 

 

 

Tananyagok megosztása napi bontásban

 

Hétfő: magyar nyelv és irodalom,

biológia/természetismeret,

ének,

fizika

 

Kedd: matematika,

1. idegen nyelv,

földrajz,

vizuális kultúra

 

Szerda: történelem / latin örökségünk,

kémia,

testnevelés,

hittan

 

Csütörtök: 2. idegen nyelv,

erkölcstan,

hon- és népismeret,

dráma és tánc,

mozgókép és médiaismeret

 

 

Péntek: technika,  informatika

 

 

2020. MÁRCIUS 15.

 

Kedves Szülők!

Ezen a linken azt mérjük fel, hogy van-e olyan szülő, aki semmiképpen nem tudja megoldani az otthoni felügyeletet (1-8. osztályig), illetve ki kérne ebédet azzal a feltétellel, hogy vállalja a szülő az elhordást. (Helyben ebédelés tehát nincs.)

A kitöltés határideje holnap (március 16., hétfő) 12 óra.

https://forms.gle/3pBcZPbWkD5kdBVN9

 

2020. MÁRCIUS 14.

Kedves Szülők!

 

Március 15-én (vasárnap) 10 és 15 óra között, március 16-án (hétfőn) 14 és 17 óra között be lehet jönni az iskolába az itt maradt tankönyvekért és egyéb holmikért!

Kérjük a megértésüket abban, hogy ha sokan jönnének egyszerre, akkor csak kisebb csoportokban tudjuk Önöket beengedni az épületbe.

 

Keddtől az épületet zárva tartjuk, tekintettel arra, hogy nem lesz folyamatos portaszolgálat. Ha ügyintézés miatt szükséges lenne a személyes megjelenés, kérjük csengessenek.

 

A jövő hét elején igyekszünk felmérni a feltétlenül ügyeletet kérők számát, és az iskolai étkeztetésre vonatkozó lehetőségeket. Addig mindenkitől azt kérjük, tartsa otthon gyermekét. Utána is csak nagyon indokolt esetben lehet ügyelet.

 

A távoktatás kidolgozása folyamatban van, erről is hamarosan tájékoztatjuk Önöket.

 

Végezetül egy nagyon prózai kérés: aki az ebédet nem fizette be a pénteki határidőig, az 16-án, hétfőn kérem, hogy tegye meg!

 

Számítunk mindenben az együttműködésükre, köszönjük, hogy velünk együtt alkalmazkodnak a kialakult helyzethez! Még sok mindent nem látunk előre, de azon vagyunk, hogy jelen körülmények között is biztosítsuk gyermekeik előrehaladását!

 

Tisztelettel a Tiszaparti tantestülete nevében:

Balog Zsolt, intézményvezető

 

 

 

 

Névnap

2020. április 5. Vasárnap
Vince

 
A Nap kel 06:17-kor,
nyugszik 19:28-kor.

Holnap
Vilmos, Bíborka
napja lesz.

 
 

 

 

Copyright © Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium 2014. Minden jog fenntartva.